Besøg

Man velkomne til at kontakte os for spørgsmål eller, hvis man ønsker at aftale en rundvisning på glasværket. 

Skriv til: info@odenseglasvaerk.dk
Pris: kr. 500,- for op til 10 personer og herefter kr. 35,- pr deltager. 

13.9.2018. Willemoes Busrejser og Ældresagen

Willemoes Busrejser besøgte i formiddags glasværket, og Ældresagen i Odense var på besøg i eftermiddags. Begge grupper fik en rundvisning på glasværket, og  Per Jørgensen fortalte om glasværket, og glasmager John Rønnemose gav prøver på sine færdigheder og kunnen.

29.8.2018. Socialstyrelsens Kunstforening

Socialstyrelsens Kunstforening i Odense var i eftermiddag på besøg på glasværket.

Lasse og Per fortalte om Odense som glasproducerende by før og nu og om de projekter, som Odense Glasværk har iværksat med støtte fra TrygFonden og EUs Regionale Fond.

Glasmagerne Ib, John og Lean viste prøver på deres færdigheder.

Ønsker man som gruppe at aflægge glasværket et besøg så se mere her: https://odenseglasvaerk.dk/besoeg

20. juli 2018. Besøg af to svenske glasmagere.

Glasværket havde i dag besøg af to svenske glasmagere.

Poul Jörgensen, som har glashytten Kastlösa Glashytta på Öland.

https://www.kastlosaglashytta.se/

John Vesanen, som arbejder på Reijmyre Glasbruk, og hans Kone Carin.
http://www.reijmyreglasbruk.se/

Poul og John gav prøver på deres færdigheder ved fremstilling af forskellige figurer som f.eks en snegl, kat, fugl, hest m.m. Hyggeligt at se dem arbejde.
Lige et par billeder fra dagen taget af Bjarne Andresen.

Bogense Seniorforening

Bogense Seniorforening er i dag på besøg på glasværket. Hele 54 mennesker. Faktisk lidt flere end vi normalt tager imod på én gang. Men alle kan booke et oplæg og rundvisning. Arrangementet varer ca. 2 timer. Priser og kontaktinfo på hjemmesiden: https://odenseglasvaerk.dk/besoeg

Korsangere fra Finland 12.5. 2018

Glasværket havde lørdag formiddag besøg af en gruppe korsangere fra Finland.
De skal i morgen deltage i et nordisk korsangertræf i Odense Domkirke: https://www.odense-domkirke.dk/event/3176488

Korsangerne fik en rundvisning på glasværket og kvitterede for besøget med en sang og de bedste ønsker for fremtiden for glasværket. Tak.

Besøg af rådmand Susanne Crawley 17.4. 2018

Fra Bjarne Andresen:
“Sol sol kom igen, solen er min bedste ven”  så derfor gik turen i dag ned til John og CO, hvor vi så produktionen af en vase. Så kom Børne- og Unge rådmand Susanne Crawley på besøg, og jeg tror hun så og lærte noget nyt på denne dag. Et par billeder fra dagens hygge.

Tak Bjarne.
Der kommer to dygtige fotografer og tager billeder på glasværket og lægger op på facebook. Bjarne og Kent Bovin. Tak til jer begge to.
De er begge med i Odense Glasværks Støtteforening, Ællingerne.
Vil du osse være medlem så se her: Støtteforening

 Vi har modtaget en hilsen fra rådmand Susanne Crawley: 

Kære Christian og Lasse

 Tak for et dejligt besøg. I har gang i noget fint.

Venlig hilsen
Susanne Crawley Larsen
Rådmand



Besøg fra VUC Odense 13.4. 2018

Et hold fra VUC besøgte glasværket i dag.
Lasse bød velkommen og fortalte om glasværket.
I værkstedet fik de at se John og Lean forme skåle som den blå og den grønne på billederne.

Gæster fra Kina

Fra administrerende direktør Poul Mark, Bryggeriet Vestfyen, har vi modtaget en hilsen, som vi har fået lov til at poste på hjemmesiden og på Facebook:

Kære Christian Frederiksen

Vi har nu fået sendt kineserne afsted og selv ”landet” lidt på jorden igen.

Det var et meget vellykket besøg og specielt til jer (Odense Glasværk) skal der lyde en megen stor tak for et SUPER besøg!!!

Kineserne var vild begejstret for besøget hos jer og se den ”ildsjæl” og ”ejerskab” der lyste ud af folkene på stedet! De mange billeder der blev taget på stedet er allerede bragt ud på deres officielle side og glassene bliver flittigt fotograferet. Billeder af vasen er sendt videre og kommer på deres officielle side så der er virkelig hype omkring det.

Jeg vil meget gerne og ydmygt sige Tusinde Tak for et fremragende arrangeret besøg og tusinde tak for jeres måde at være på! Besøget afspejlede tydeligt hvad kineserne synes om Danmark nemlig: Venlighed, hygge, kvalitet og medmenneskelighed!

Tusinde tak!

PS, Vi kommer selvfølgelig forbi med en ”lille” ting og så skal jeg altså lige have set på det store fad der stod lige når man kommer ind.

Med venlig hilsen/Best regards.

Poul Mark
Adm. Direktør/CEO A/S Bryggeriet Vestfyen

Faaborgvej 4
5610 Assens
Danmark

Tlf/phone +45 64711041

Mobile/cell + 45 40950674

www.vestfyen.dk

Gæster fra Kina.

Odense Glasværk, Glasværket ved Odense Havn, havde den 16. oktober besøg af gæster fra Kina.

Bryggeriet Vestfyen A/S er leverandør af øl til Kina. Den 16. oktober havde bryggeriet besøg af ledelsen af COFCO W&W International Co. LTD:
Mr Castle Li, General Manager af de to COFCO datterselskaber “COFCO W&W International Co. LTD” samt nyudnævnt General Manager også for COFCO firmaet ”GREAT WALL WINE”,
Ms Lin Zhu, Deputy General Manager “COFCO W&W International Co. LTD” og
Mr Shuyu Liu, Sales Manager “COFCO W&W International Co. LTD”

COFCO er et statsligt selskab grundlagt i 1949. Indtil 1987 var dette firma ene om import og eksport af landbrugsprodukter. I dag har COFCO udvidet sine aktiviteter til import og eksport af mange forskellige produkter, herunder primært fødevarer.
I 1987 havde COFCO ca 60.000 medarbejdere fordelt på sine forskellige datterfirmaer. I dag anslås dette tal til at være mellem 120.000-150.000 personer.

Bestyrelsesmedlem i Odense Glasværk, Jacob Vestergaard, havde i anledning af besøget af COFCO, gennem kontakt til direktør Poul Mark og eksportchef Bo Nygaard Pedersen fra Bryggeriet Vestfyen, fået indbygget et besøg på glasværket i dagens program.

På glasværket fik vores kinesiske gæster hver overrakt en personlig gave fra Odense Glasværk – et ølglas – fremstillet af glasmagerne Søren, John og Henning. På glassene var vores gæsters navne blevet indgraveret af gravør Steen Andersen, Grønnegade. Foruden navn var også Willemoes og OG indgraveret.

På glasværket fik vores kinesiske gæster desuden lejlighed til at se glasmagerne udfolde sig med al deres håndelag og kreativitet ved at se dem fremstille en vase, som senere skal med til Kina. (Den 17. oktober tages den ud af afspændingsovnen og et billede bliver lagt ud).

I dagens anledning havde Odense Glasværk inviteret gæster, og der kom besøg af rådmand Jane Jegind, Grethe og Kurt Adamsen, Håndværker- og Industriforeningen i Odense, TV2Fyn, Energi-, forsynings- og klimaminister Lars Chr. Lilleholt, Helle Nielsen LO FYN og direktør Poul Mark og eksportchef Bo Nøgaard Pedersen fra Bryggeriet Vestfyen samt glasværkets revisor Ole Schmidt, Baker Tilly.

Fra Odense Glasværk deltog en håndfuld frivillige.

Det blev til hilsner på både dansk og kinesisk i glasværkets gæstebog.

Tak til ledelsen af COFCO W&W International Co. LTD, Casle Li, Lin Zhu og Shuyu Liu, at de tog sig tid til at besøge os.

Tak til Bryggeriet Vestfyen A/S for at indbygge et besøg hos Odense Glasværk i dagens program.

Tak til Jacob Vestergaard for at skabe kontakten.

Tak til Lindø port of Odense, som havde lånt glasværket det kinesiske flag og Dannebrog til at markere besøget.

TV2Fyn 16.10.2017:
https://www.tv2fyn.dk/nyheder/16-10-2017/1930/1930-16-10-2017?autoplay=1#player

Women`s Court

Kære Christian Skov Frederiksen.

5.10.2017

Women`s Court vil sige tak for en meget spændende aften vi havde  på Glasværket i går.  Vil du sige det videre til Per, Søren og et par  mere.  De ”brænder ” virkelig for stedet. Vi fik en god information om stedet og nød at se arbejdet blive udført.  Alle damerne var imponeret over de flotte glasting der bliver produceret, og det vil blive besøgt igen, blev der givet udtrykt for.

Mange hilsener

Birgit Wædeled

Provstedgaardshjemmet Plejecenter

Den 4. oktober fik glasværket besøg af Provstedgaardshjemmet Plejecenter. De besøgte os med en lille gruppe beboere, hvoraf der var 2, der tidligere havde arbejdet på det gamle Fyens Glasværk tidligere Odense Glasværk.
Den ene glasmager Hans Andersen, 91 år i dag, havde arbejdet på glasværket i 25 år. Han startede på Glasværket som 14 årig og stoppede i 1965. Han havde glasting med, han havde lavet på det gamle glasværk.
Den anden, Poul Erik Petersen, havde arbejdet som hjælper på det gamle glasværk.
Det at se, hvordan de livede op ved at se glasmager John Rønnemose arbejde var bare hele besøget værd. 

Vi er glade på Odense Glasværk over, at vi kan være med til at give folk en oplevelse og en god dag. Det gør også os rigere.
Tak til personalet fra Provstedgaardhjemmet, Bodil og Annette.
Glasmager John Rønnemose lavede to fisk, som han efterfølgende vil køre ud og give Hans og Poul Erik.

PS:
Tidligere borgmester i Odense Verner Dalskov besøgte flere gange glasværket. Under et besøg kort før sin død udtalte han: Er I godt klar over, at det gamle Odense Glasværk er en del af Odenses dna.

Click here to add your own text