Gæster fra Kina

Odense Glasværk, Glasværket ved Odense Havn, havde den 16. oktober besøg af gæster fra Kina.

Bryggeriet Vestfyen A/S er leverandør af øl til Kina. Den 16. oktober havde bryggeriet besøg af ledelsen af COFCO W&W International Co. LTD:
Mr Castle Li, General Manager af de to COFCO datterselskaber “COFCO W&W International Co. LTD” samt nyudnævnt General Manager også for COFCO firmaet ”GREAT WALL WINE”,
Ms Lin Zhu, Deputy General Manager “COFCO W&W International Co. LTD” og
Mr Shuyu Liu, Sales Manager “COFCO W&W International Co. LTD”

COFCO er et statsligt selskab grundlagt i 1949. Indtil 1987 var dette firma ene om import og eksport af landbrugsprodukter. I dag har COFCO udvidet sine aktiviteter til import og eksport af mange forskellige produkter, herunder primært fødevarer.
I 1987 havde COFCO ca 60.000 medarbejdere fordelt på sine forskellige datterfirmaer. I dag anslås dette tal til at være mellem 120.000-150.000 personer.

Bestyrelsesmedlem i Odense Glasværk, Jacob Vestergaard, havde i anledning af besøget af COFCO, gennem kontakt til direktør Poul Mark og eksportchef Bo Nygaard Pedersen fra Bryggeriet Vestfyen, fået indbygget et besøg på glasværket i dagens program.

På glasværket fik vores kinesiske gæster hver overrakt en personlig gave fra Odense Glasværk – et ølglas – fremstillet af glasmagerne Søren, John og Henning. På glassene var vores gæsters navne blevet indgraveret af gravør Steen Andersen, Grønnegade. Foruden navn var også Willemoes og OG indgraveret.

På glasværket fik vores kinesiske gæster desuden lejlighed til at se glasmagerne udfolde sig med al deres håndelag og kreativitet ved at se dem fremstille en vase, som senere skal med til Kina. (Den 17. oktober tages den ud af afspændingsovnen og et billede bliver lagt ud).

I dagens anledning havde Odense Glasværk inviteret gæster, og der kom besøg af rådmand Jane Jegind, Grethe og Kurt Adamsen, Håndværker- og Industriforeningen i Odense, TV2Fyn, Energi-, forsynings- og klimaminister Lars Chr. Lilleholt, Helle Nielsen LO FYN og direktør Poul Mark og eksportchef Bo Nøgaard Pedersen fra Bryggeriet Vestfyen samt glasværkets revisor Ole Schmidt, Baker Tilly.

Fra Odense Glasværk deltog en håndfuld frivillige.

Det blev til hilsner på både dansk og kinesisk i glasværkets gæstebog.

Tak til ledelsen af COFCO W&W International Co. LTD, Casle Li, Lin Zhu og Shuyu Liu, at de tog sig tid til at besøge os.

Tak til Bryggeriet Vestfyen A/S for at indbygge et besøg hos Odense Glasværk i dagens program.

Tak til Jacob Vestergaard for at skabe kontakten.

Tak til Lindø port of Odense, som havde lånt glasværket det kinesiske flag og Dannebrog til at markere besøget.

TV2Fyn 16.10.2017:
https://www.tv2fyn.dk/nyheder/16-10-2017/1930/1930-16-10-2017?autoplay=1#player

Fra administrerende direktør Poul Mark, Bryggeriet Vestfyen, har vi modtaget en hilsen, som vi har fået lov til at poste på hjemmesiden og på Facebook:

Kære Christian Frederiksen

Vi har nu fået sendt kineserne afsted og selv ”landet” lidt på jorden igen.

Det var et meget vellykket besøg og specielt til jer (Odense Glasværk) skal der lyde en megen stor tak for et SUPER besøg!!!

Kineserne var vild begejstret for besøget hos jer og se den ”ildsjæl” og ”ejerskab” der lyste ud af folkene på stedet! De mange billeder der blev taget på stedet er allerede bragt ud på deres officielle side og glassene bliver flittigt fotograferet. Billeder af vasen er sendt videre og kommer på deres officielle side så der er virkelig hype omkring det.

Jeg vil meget gerne og ydmygt sige Tusinde Tak for et fremragende arrangeret besøg og tusinde tak for jeres måde at være på! Besøget afspejlede tydeligt hvad kineserne synes om Danmark nemlig: Venlighed, hygge, kvalitet og medmenneskelighed!

Tusinde tak!

PS, Vi kommer selvfølgelig forbi med en ”lille” ting og så skal jeg altså lige have set på det store fad der stod lige når man kommer ind.

Med venlig hilsen/Best regards.
Poul Mark
Adm. Direktør/CEO A/S Bryggeriet Vestfyen

Faaborgvej 4
5610 Assens
Danmark

Tlf/phone +45 64711041
Mobile/cell + 45 40950674
www.vestfyen.dk