Godt nytår!

En hilsen til jer her hvor 2017 er ved at rinde ud.

Det er nu et år siden, at det første råglas blev smeltet og et produkt kunne skabes.
Vi er Albani Fonden stor tak skyldig, fordi deres donation gjorde det muligt at købe nye og brugte smelteovne, indvarmningsovne og afspændingsovne – hele forudsætningen for en glasproduktion.

Det første produkt, der blev båret ud fra glasværket var et fad – Søren Højmark var kunstneren. Det blev overrakt til Anker Boye ved hans afskedsreception som borgmester i starten af 2017.
Glasværket ville gerne betænke Anker Boye med en gave for den indsats, han har gjort for at skaffe jobs til Odense.

Vejen videre var ikke uden huller. Den opsatte gasledning og ventilation i glasværket skulle ændres for at leve op til EU krav om bla. a. CE-mærkning. Arbejdet med gas blev udført af et svensk firma, Sarlin – det kostede kassen – og ventilationen blev igen sponseret af OX3. Tak. 
I foråret deltog glasværket i Lions Kertemindes forårsudstilling efter invitation af Lenette Iversen http://www.glasartist.dk og vi deltager i 2018 igen sammen med Lenette. Tak.

I løbet af året har vi haft besøg af mange forskellige grupper. Loger, kunstforeninger, personaleforeninger og foreninger af mennesker, som er sammen om en interesse. Og allerede i efteråret 2017 er der blevet booket besøg på glasværket i 2018.

TV2 Fyn har været på besøg flere gange og sendte live i påske 2017.

I sensommeren holdt vi glasloppemarked sammen med Fynske-glasvenner.dk og Viemosens Drambryggerlaug. Vi gentager det i 2018.

Besøg fra Kina – det har vi også haft. Bryggeriet Vestfyen havde besøg fra Kina og i den anledning fundet vej til glasværket.
Hjemmesiden har fået en ansigtsløftning – Tak til Heidi.
Butikken har fået nyt interiør og vi har fået gavekort.