Historien

Onsdag den 20. juni 2012 havde iværksætter Per Jørgensen inviteret til VIP-møde i Dok 5000 i Odense for at præsentere sin idé til, hvordan Odense igen kunne få etableret et glasværksted.

Historien om en god idé i Odense

Fra materialet dengang:

Historien om en god ide i Odense.

Brummer var en mand med visioner, og hans vision var at starte et glaspusteri i Odense.Derfor samlede han alle byens spidser til et møde. Alle kunne se fordelen ved at give Odense et nyt og unikt særpræg med glaspusteriet. Og de aftalte at støtte det nye foretagende med 60.000 rigsdaler.

Året var 1870. Stedet var Odense på en vej, der senere fik navnet Lille Glasvej.

Nu gør vi det igen.

Og du kan være med til at skrive endnu et kapitel om glas ind i Odense bys historie.

Start med et købsbevis, der giver dig købsret til unikke glasvarer fra den kommende produktion. Så er du med.

Fyens Glaspusteri er den ny virksomhed, indenfor kunsthåndværks-virksomhed på Odense havn, der vil give nyt liv til en lang odenseansk tradition for glaskunst.

Håndværket er fra 1600-tallet. Medarbejderne er fra Holmegaard. Lokalerne er fra Olav de Linde. Og om lidt samles det hele i et spændende kunsthåndværkerhus fyldt med unikke kompetencer og masser af håndelag.

Alle er klar. Vi mangler kun en ting ……

Giv Fyens Glaspusteri noget at arbejde med og få en unik virksomhedsgave til kunder og forretningsforbindelser.

Starten for det der blev til Odense Glasværk

Fyens Glaspusteri har en ide, der kan hjælpe os med at få finansiering til den nye virksomhed. Her er ideen:

  1.  Din virksomhed giver os en bestilling på håndpustede glasvarer, som f.eks. kan bruges som en markant og anderledes virksomhedsgave til medarbejdere, kunder og forretningsforbindelser.
  2.  Med købsbeviset kan vi dokumentere overfor vores pengeinstitut, at der er en interesse i erhvervslivet for den unikavare, der vil kunne produceres i Fyens Glaspusteri. Og så kan vi komme i gang.
  3.  Når Fyens Glaspusteri derefter åbner, har du ret til at købe håndpustede unika kunstglas for det beløb, der står på dit købsbevis.
  4. Hvis virksomheden mod forventning ikke kommer i gang, er du ikke forpligtet til at købe noget som helst. Du har altså alt at vinde.
Historien om Odense Glasværk

Det var i juni 2012.
Fyens Glaspusteri kom ikke op at stå. Men historien forsætter med et nyt kapitel, der hedder Odense Glasværk. Iværksætter Per Jørgensen er også med denne gang.